15.8.2017. 17:00
5
"U Saraj'vu sam igrao za 800, a prodali su me za 350.000 maraka. Ljudi koji su pustili Duljevića bez obeštećenja treba da odgovaraju"
Alen Avdić je dijete FK. Sarajevo, klub u kome se afirmisao kao igrač. U svojoj igračkoj karijeri sakupio je 202 zvanične utakmice za Bordo tim, a 54 puta je zatresao protivničku mrežu.

Nerednog vikenda na rasporedu je vječiti derbi između Sarajeva i Željezničara. Nekadašnji napadač Sarajeva mnogo puta je bio sudionik najveće utakmice u BiH. 

U razgovoru za naš portal govorio je koliko se zapravo derbi razlikuje danas u odnosu na prošla vremena.

Istakao je da se za derbi nekada živjelo, što nažalost danas nije slučaj.

Razgovor sa Alenom Avdićem možete pogledati u video prilogu.

Novinar: Admir Oručević
Snimatelj i montažer: Ramiz Uzunović

5
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.