20.12.2017. 20:07
0
"Potraga za Amarovim tijelom trajala je samo mjesec dana. Sutra bi slavio 21. rođendan"
Potraga za Aldinom Mulićem koja traje već osam dana ulijeva nadu porodici Amara Kozlića, mladića koji je u februaru nestao u mutnim vodama rijeke Lašve.

U noći s 4. na 5. februar, trojica mladića iz Zenice su otišla u diskoteku u Vitezu gdje su proveli večer. Kući nikad nisu stigli. Dan kasnije iz Lašve je izvučen automobil u kojem su bila tijela Huseina Delića i Almena Begovića, Amara  nije bilo. 

Za Source portal govorio je rođak Amara Kozlića, Alija Kozlić, koji je istakao da je potraga za Amarovim tijelom trajala samo mjesec dana.

Njegovu izjavu možete preslušati u video prilogu.


Novinar: Admir Oručević

0
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.