23.1.2018. 14:30
3
"Ako Ramiz Salkić smatra da riječi nane Fate Orlović nisu istina, on treba da je tuži"
Nana Fata Orlović optužila je u intervjuu za Face TV potpredsjednika Republike Srpske Ramiza Salkića da je posredovao u pritscima na nju da proda svoju zemlju Srpskoj pravoslavnoj crkvi.

Iz SDA su pružili punu podršku potpredsjedniku Republike Srpske Ramizu Salkiću, koji, smatraju, nije zaslužio da ga se optužuje za izdaju interesa Bošnjaka.

"Riječ je o časnom čovjeku, bivšem logorašu, pripadniku Armije Republike Bosne i Hercegovine, čija su dva brata i otac ubijeni tokom agresije na BiH", podsjećaju iz SDA.

S druge strane, Lider Pokreta "Odgovor" Ćamil Duraković izjavio je da, nakon što je u javnost izašla informacija da je potpresjednik Republike Srspke (RS) Ramiz Salkić posredovao u pritscima da Fata Orlović proda svoju zemlju Srpskoj pravoslavnoj crkvi, potpredsjednik RS-a ima moralnu dužnost da podnese ostavku.

Redakcija Source portala kontaktirala je Durakovića kako bi nam obrazložio zbog čega smatra da Ramiz Salkić treba da se odluči na takav korak.


Novinar: Admir Oručević

 
3
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.