9.3.2018. 14:31
0
Francesco Totti i Mickey Rourke su bili mušterije ovog Sarajlije: Radio sam sa bh. političarima i rado bih objavio te radove, ali ne smijem
Njegovi radovi oduševljavaju brojne korisnike društvenih mreža, ali i mnoge poznate ličnosti. Francesco Totti i Mickey Rourke su samo neki od njih.

To je Amar Ajdinović, karikaturist, dizajner, ilustrator, kaligraf i profesor. Amar kaže da svako od nas sa sobom nosi svoj karakter, a smisao njegovih karikatura nije ismijavanje , već isticanje posebnosti svake osobe.

Ajdinović surađivao sa brojnim muzičarima, sportistima, glumcima, umjetnicima i drugim javnim ličnostima.

Ekipa Source portala razgovarala je sa ovim sjajnim umjetnikom, a cijeli razgovor pogledajte u video prilogu.


Novinar: Admir Oručević
Snimatelj: Almir Biber
Montažer: Emir Preljević

0
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.