19.3.2018. 11:00
0
Nakon potresne ispovijesti majke iz Tuzle, malena Iris je ipak dobila šansu: U jednom vrtiću su mi rekli da oni ne primaju 'takvu' djecu
Video koji je Tuzlanka Naida Zulum Ključić objavila na svom FB profilu potresao je bh. javnost.

Naime, Naida je majka četverogodišnje djevojčice Iris. Iris rođena je gotovo slijepa. Uz nekoliko operacija koje su obavljene na klinici Sveti vid u Beogradu, vid joj je spašen, a zbog cerebralne paralize djevojčica ne može hodati i koristi invalidska kolica.

Na pomenutom videu objašnjavala kako je svoju kćerkicu željela upisati u vrtić kako bi barem nekoliko sati dnevno provodila sa drugom djecom, ali svugdje je nailazila na zatvorena vrata.

Ipak, nakon objave ovog videa, Naida je uspjela naći igraonu za svoju kćerkicu. Kontaktirali smo ovu majku kako bi sa njom porazgovarali, a cijeli razgovor pogledajte u video prilogu.


Novinar: Admir Oručević

0
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.