2.4.2018. 12:35
8
Šta je 'cvaja' za pravog Sarajliju: Pogledajte prelijepe kadrove grada Sarajeva iz Trebevićke žičare
Burne reakcije izazvao je prijedlog cijena za vožnju Trebevićkom žičarom.

Prvobitne informacije da je predloženo da cijena osnovne povratne karte za odraslu osobu bude 20 KM izazvale su burne reakcije javnosti.

Također, predloženo je da kroz program lojalnosti cijena bude 60 posto jeftinija nego u Europi stoga bi karta koštala devet KM, dok bi za građane BiH bila 6 KM.

Otvaranje Trebevićke žičare 6. aprila na Dan Grada Sarajeva. Na otvorenje u Sarajevo će stići brojne delegacije među kojima su gradonačelnici i načelnici evropskih metropola.

Ekipa Source portala imala je privilegiju da se Trebevićkom žičarom provoza i prije njenog zvaničnog otvorenja, a u video prilogu pogledajte prelijepe kadrove grada Sarajeva koje smo snimili iz jedne od kabina.


Novinar: Admir Oručević
Snimatelj i montažer: Almir Biber

8
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.