8.5.2018. 13:39
1
"Strašno je bilo pogledati svoje dijete koje jauče u bolovima. Nekoliko dana živim u ružnom snu"
Zbog nepostojanja uslova, kćerka Haruna Mahmutovića je morala biti operisana u Mostaru.

Bezazleni pad u dnevnoj sobi koji se mogao desiti bilo kojem djetetu, zamalo je završio kobno za petogodišnu djevojčicu Haruna Mahmutovića.

Zbog nepostojanja uslova u dežurnoj Općoj bolnici njegova kćerka nije mogla biti operisana, a sličan odgovor dobio je u Kliničkom centru u Sarajevu.

Samo zahvaljujući svojim poznanstvima djevojčica je na kraju uspješno operisana u Mostaru.

Nakon što se Harun Mahmutović o svemu javno oglasio putem društevih mreža, počeli su mu stizati poruke za pomoć nemoćnih roditelja čija djeca su, kako kažu, na čekanju jer u glavnom gardu BiiH nema uslova za njihovo medicinsko zbrinjavanje.
 
Telefonski smo kontaktirali Haruna Mahmutovića, a cijeli razgovor možete poslušati u video prilogu.


Novinar: Admir Oručević

1
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.