11.5.2018. 15:17
0
"Bolje bi im bilo da se počnu baviti sami sobom. Meni da dođu tri ili četiri doktora i kažu da napuštaju ovu ustanovu, ja bih odmah sazvao krizni štab"
Direktor Opće bolnice "prim. dr. Abdulah Nakaš" Zlatko Kravić govorio je za Source portal.

Opća bolnica ovih dana obilježava 152 godine svog postojanja, a njen direktor Zlatko Kravić otkrio nam je po čemu se ona razlikuje od ostalih zdravstvenih ustanova.

U razgovoru smo se dotakli i saradnje između Opće bolnice i KCUS-a, čije su odnosi u najmanju ruku zategnuti u posljednje vrijeme, nakon slučaja Haruna Mahmutovića i njegove kćerke koja je morala biti operisana u Mostaru.

Više o ovom slučaju možete saznati OVDJE.

Cijeli razgovor sa Zlatkom Kravićem pogledajte u video prilogu.


Novinar: Admir Oručević
Snimatelj i montažer: Almir Biber

0
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.