28.6.2018. 9:59
4
Rođo neće tebi niko govoriti kako ćeš ti parkirati BMW-a na parkingu!
Koliko puta vam se desilo da ste svojim automobilom ujutro krenuli na posao, a da ste u tome bili spriječeni pri samom polasku, tačnije na prakingu?!

Upravo jutros smo bili svjedoci jedne takve situacije u kojem je nesavjesni vozač BMW-a bukvalno blokirao prolaz svim ostalim vozilima na parkingu, zbog načina na koji je pomenuto vozilo bilo prakirano.

Poznato je da kultura parkiranja u svim gradovima BiH nije baš na zavidnom nivou, a ovo je bio samo jedan od takvih primjera.

Policijski službenici su stigli za kratko vrijeme, ali ostaje nepoznato da li je vozač BMW-a dobio kaznu za nepropisano parkiranje, na prvu se čini da je ipak dobro prošao.

U video prilogu pogledajte kako je sve to izgledalo.



Novinar: Admir Oručević
Montažer: Almir Biber

4
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.