14.8.2018. 11:54
0
Prvi čovjek 'Brkova': Ja samo Liverpool volim, ali ako se Van Dijk povrijedi bit će problema. Ma kakav City, kakav je to klub bez tradicije
Zagrebački punkrock-turbofolk bend "Brkovi" spadaju u vrstu bendova koji su se na urnebesno parodijski način okrenuli bavljenju muzikom, a svoj pravac nazivaju "turbopunkfolkwellness i spa".

'Brkovi' su muzički dobro potkovani i fantastično uvježbani, što uz ludačke tekstove i energičano pjevanje karizmatičnog Shamse 69 publiku na njihovim nastupima dovodi do delirijuma.

Sa frontmenom ove grupe razgovarali smo sinoć prije njihovog nastupa na Sarajevo After filmu. Bas kao što 'Brkovi' u svojoj muzici upotrebljavaju različite muzičke stilove, tako smo i mi sa Shamsom 69 razgovarali o različitim temama. Dotakli smo se i čak i nogometa.

Cijeli razgovor pogledajte u video prilogu.


Novinar: Admir Oručević
Snimatelj i montažer: Almir Biber

 
0
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.