30.8.2018. 12:10
11
"Znam djevojke koje su zbog mog Instagrama i zbog toga što me prate, smršale po 30 kilograma"
"Doručkuj kao car, ručaj kao kralj, a večeraj kao siromah", stara je mudra poslovica koje bi se trebali držati kada su u pitanju naši obroci.

Kao što poslovica kaže, posljednji obrok u danu trebao bi biti što jednostavniji i skromniji kako ne bi opterećivao naš želudac pred spavanje.

Da bismo izgradili dobru liniju, potrebno je da jedemo zdravo, uporedo sa tim i osjećat ćemo se bolje, tj. imat ćemo manje zdravstvenih problema. 

Javne ličnosti u svijetu u velikoj mjeri drže do svog fizičkog izgleda, kod nas budimo realni, to i nije slučaj, čast izuzecima. 

Jedna od onih koja svojim objavama na društvenim mrežama privlači veliku pažnju je i TV voditeljica Hana Hadžiavdagić. Kada je riječ o fizičkom izgledu, budimo realni, Hana izgleda sjajno, iako će se naći mnogo onih koji će osporavati i tu činjenicu.

Fotografija korisnika/ce Hana Hadžiavdagić Tabaković.

Telefonski smo razgovarali sa Hanom. Otkrila nam je kako uspijeva održati sjajnu liniju i šta se nalazi na njenom dnevnom meniju.

Cijeli razgovor poslušajte u video prilogu.


Novinar: Admir Oručević

11
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.