21.9.2018. 14:13
29
"Mi smo se prvi popucali u ovom gradu, SDA nije odbranila Sarajevo ni ovu državu"
Samir Čajić Čaja je stasiti momak, koji se oblači na početku spota „Vojnik sreće“, a koji je u ljeto 1992. režirao Mirsad Herović na muziku i tekst Dine Merlina govorio je za Source portal.

On i njegove kolege iz spota u tom ratnom vremenu predstavljali su ideal vojnika, koji su stali u odbranu BiH i njenog glavnog grada.

Taj spot i danas izazove buru emocija za sve oni koji su opsadu proveli u Sarajevu.

Samir Čajić danas živi u Sarajevu, politički je aktivan, tačnije član je SBB stranke. Na narednim izborima kandidovao se skupštinu Kantona Sarajevo.

U video prilogu možete pogledati razgovor koji je naša ekipa obavila sa Samirom Čajićem.

Novinar: Admir Oručević
Snimatelj: Almir Biber
Montažer: Emir Preljević

29
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.