2.11.2018. 14:10
6
"Ne znam što se toliko raspravlja o tome. Ovo je moj stil, moja odluka, i to je to! Za mene je Višća najbolji na toj poziciji"
Selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Robert Prosinečki objavio je spisak igrača za utakmice protiv Austrije i Španije.

Nova imena na spisku reprezentativaca su Amer Gojak i Ermedina Demirovića koji su u prteklih nekoliko utakmica pružali zapažene partije u dresu mlade reprezetacije BiH.

Na spisku se nalaze još:
Golmani: Vedran Kjosevski (FK Željezničar), Ibrahim Šehić (Erzurumspor), Asmir Begović (Bournemouth)

Odbrana: Ognjen Vranješ (Anderlecht), Toni Šunjić (Dinamo Moskva), Ermin Bičakčić (Hoffenheim), Ervin Zukanović (Genoa), Eldar Čivić (Sparta), Bojan Nastić (Genk),

Vezni red: Muhamed Bešić (Everton), Gojko Cimirot (Standard Liege), Miralem Pjanić (Juventus), Rade Krunić (Empoli), Goran Zakarić (Partizan), Haris Duljević (Dynamo Dresden), Edin Višća (Basaksehir), Amer Gojak (Dinamo), Elvis Sarić (Suwon)

Napad: Edin Džeko (Roma), Kenan Kodro (Kopenhagen), Sanjin Prcić (Levante), Deni Milošević (Konyaspor), Riad Bajić (Basaksehir), Ermedin Demirović (Sochaux).

Kako što se može primjetiti ni ovoga puta na spisku selektora Prosinečkog nije bilo mjesta za Izeta Hajrovića. Upitali smo selektora zbog čega na spisku nema za još jednog igrača Dinama iz Zagreba koji igra u sjajnoj formi. 

Da li je u pitanju neki nesporazum između njega i selektora?

U video prilogu poslušajte šta je Prosinečki rekao za Source portal.


Novinar: Admir Oručević

6
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.