5.12.2018. 14:10
7
"I dalje smatram da je Dino Merlin beskičmenjak, ja nisam neko ko tako lako mijenja stavove u životu"
Skoro dva mjeseca su prošla otkako je javnost uzdrmala vijest da je Dino Merlin uručio otkaz svom dugogodišnjem bubnjaru Amaru Češljaru.

Podsjetimo, razlog za takvu odluku najveće  bh. muzičke zvijezde je status koji je Češljar  navodno napisao na svom FB profilu, a u kojem  je rekao da bi ‘poslao tenk’ na Hrvate koji su u Mostaru protestvovali protiv Željka Komšića.

Nakon što je potvrđeno da je Dino Merlin otkazao saradnju bubnjaru i perkusionisti Amaru Češljaru, to je uradio i sastav Letu štuke.

Češljar je nakon svega izjavljivao kako to nisu njegove riječi i da mu je u to vrijeme FB profil bio hakovan.

Jedan od onih koji je stao u odbranu po mnogima najboljeg bubnjara sa ovih prostora je pjevač Kemal Hasić, koji je tada u telefonskom razgovoru za naš portal Dinu Merlina nazvao 'beskičmenjakom'.

U  jednom dijelu intervjua koji smo obavili sa Kemalom Hasićem, još jednom smo se podsjetili ove priče. Da li i danas smatra da je Dino Merlin 'beskičmenjak'?

Cijeli razgovor sa ovim bh. pjevačem možete pogledati OVDJE.


Novinar: Admir Oručević
Snimatelj: Almir Biber
Montažer: Emir Preljević

7
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.