20.2.2019. 11:18
1
Vranješu 'Vojvoda' i Karleuša došli glave: Ogi je sve utakmice od kad sam ja ovdje odigrao jako dobro, ali za njega više nema mjesta
Selektor reprezentacije BiH Robert Prosinečki govorio je za Soruce portal.

Ognjen Vranješ neće više biti pozivan na okupljanja reprezentacije BiH. Nakon ispada koje je imao u proteklom periodu, počevši od sporne tetovaže četničkog vojvode, zatim skandala koji je imao sa pjevačicom Jelenom Karleušom, selektor naše fudbalske reperezentacije Robert Prosinečku odlučio je da za Ognjena nema mjesta u najboljem timu.

Iako je Vranješ igrao dobro u proteklom periodu, Prosinečki je će u narednom periodu potražiti adekvatnu zamjenu na poziciji desnog beka.

U razgovoru smo se dotakli i kvalifikacionih utakmica sa Armenijom i Grčkom koje slijede za naš tim.


Novinar: Admir Oručević

1
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.