12.4.2019. 13:21
3
"Vrlo dobro je poznato zbog čega je Ceca zabranjena na našem radiju, za to postoji mnogo razloga! Mi se nikada nećemo ugasiti"
Radio M je prva nezavisna radiostanica u bivšoj Jugoslaviji i široj regiji Balkana koja je 1990. godine upisana u Registar javnih glasila 1990. godine te je prva ispunila programske, tehničke i ekonomske uvjete za dobivanje trajne dozvole za emitiranje i u bivšoj Jugoslaviji i u BiH.

Tokom svih godina postojanja ova radijska porodica iznjedrila je veoma uspješne ljude.

Jedna od njih je Njera Ibrić, mlada voditeljica na Radiju M. U emisijama koje radi, redovno širi pozitivnu energiju. Kako nam je rekla, njeni slušaoci to prepoznaju, a ona se trudi da njihovo raspoloženje svakim danom bude na maksimalnom nivou.

Muzika je prati od samog rođenja, od prve radio emisije koju je počela voditi sa samo 5 godina.

Cijeli razgovor sa Nejrom Ibrić pogledajte u video prilogu.


Novinar: Admir Oručević
Snimatelj: Almir Biber
Montažer: Emir Preljević

3
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.