7.7.2019. 11:00
15
"Mnogo puta sam bio pod abdestom dok sam bio u rijalitiju. Dosta mi je pomoglo to što sam mujezin, jer tu ima i kockara i prostitutki i lopova"
Pjevač Elvin Kadrić Kadra govorio je za Source portal.

Kadra je nedavno napustio rijaliti program 'Parovi' u kojem je proveo čak devet mjeseci. Kako nam je rekao, bilo je veoma teško izboriti se sa svim izazovima sa kojima se susretao dok je bio zatvoren sa ostalim ukućanima.

Vjera i jaka volja pomogli su mu da preprodi stresne sistuacije. 

Osim rijalitija, sa Kadrom smo razgovarali i o njegovoj muzičkoj karijeri. Priznao nam je kako mu je nakon izlaska popularnost porasla, pa tako danas po inostranstvu nastupa sa najvećim regionalnim muzičkim zvijezdama.

CIjeli razgovor pogledajte u video prilogu.


Novinar: Admir Oručević
Snimatelj i montažer: Almir Biber

15
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.