20.9.2019. 13:21
6
Evo, jesen je stigla, kako sam i rekao. Vrijeme je da bace peškir. Alisa draga, ti nemaš amneziju, ti moraš odgovarat!"
Glavna tužiteljica Tužilaštva BiH, Gordana Tadić, zajedno sa svojim sradnicima i tužiocima iz tužilačkog tima koji radi na predmetu Memić, sastala se ove sedmice sa Murizom i Arijanom Memić, kao i pravnim zastupnikom porodice Ifetom Feragetom.

Na ovom sastanku odlučeno je da Tužilaštvo BiH pokreće istragu protiv određenih osoba, zbog krivičnog djela organizovani kriminal, te da se rad na ovom predmetu nastavlja.

Dok državno Tužilaštvo pokreće istragu, na drugoj strani u Kantonalnom tužilaštvu nastavlja se suđenje Ljubi i Bekriji Seferoviću osumnjičenima za izazivanje saobraćajne nesreće u kojoj je nastradao Dženan Memić.

Ekipa Source portala razgovarala je sa Murizom Memićem. U video prilogu pogledajte šta je rekao za naš portal.


Novinar: Admir Oručević
Snimatelj i montažer: Almir Biber

6
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.