9.10.2019. 12:20
1
Dodik 'neprimjetno' sa podignuta tri prsta: Dosta govori ta neverbalna komunikacija, Dodik je 'bježao' od Komšića i cijelo vrijeme je stajao uz Vučića
U glavnom gradu Srbije Beogradu jučer je održana trilaterala gdje su se, pored predsjednika Srbije Aleksandra Vučića i predsjednika Turske Recepa Tayyipa Erdogana pojavili i članovi Predsjedništva Bosne i Hercegovine, predsjedavajući Željko Komšić, te članovi Predsjedništva BiH Milorad Dodik i Šefik Džaferović.

U Sremskoj Rači položen kamen temeljac za izgradnju autoputa Beograd - Sarajevo.

Autoput Beograd-Sarajevo, čiju će gradnju financirati Turska, gradiće se kao prsten, u dva pravca: Kuzmin - Sremska Rača - Bijeljina te Požega - Kotroman, granica Srbije sa BiH.
"Ovo je veliki dan", rekao je Vučić i pozvao sve okupljene da aplauzima pozdrave Erdogana i goste iz BiH.

"Za nas ovo jeste istorijski događaj", dodao je predsjednik Srbije.


Da li može doći do realizacije ovog plana ili će sve biti kratkog daha?


O ovoj temi razgovarali smo sa univerzitetskim profesorom i političkim analitičarem Slavom Kukićem.

Kukića smo pitali kako bi ocjenio ponašanje članova predsjedništva BiH?

 

(Admir Oručević)

1
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.