6.11.2019. 16:34
0
"Da ne imenujem ove repere, sve je to kratkog daha! Znam da ovaj posao šteti mom zdravlju, ali ja to volim"
Sarajevski pjevač Vuk Štaka potiče iz muzičke porodice, u kojoj se kako nam je rekao, s koljena na koljeno se prenosio muzički talenat. Harmonika je njihov porodični instrument, prema kojem cijela porodica gaji posebnu ljubav. Već nekoliko decenija prave i popravljaju harmonike.

Mnogi ga pamte po sjajnom nastupu na Zvezdama Granda, ali ostalo je nejasno zbog čega je ovaj talentovani muzičar tako brzo završio svoj nastup na ovom takmičenju.

Sa Vukom smo govorili o svadbama na kojima često nastupa. Pitali smo ga koja je to najčudnija muzička želja koju je morao ispuniti.

Cijeli razgovor pogledajte u priloženom videu.


Novinar: Admir Oručević
Snimatelj i montažer: Almir Biber

0
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.