26.12.2019. 13:37
0
"Sine, prvo moraš da postaneš malo popularan, da bi tata snimio duet sa tobom. Napravit ću koncert koji će trajati sedam dana"
Na olimpijskoj Jahorini jučer je najavljen prednovogodišnji koncert poznatog pjevača Ace Lukasa zakazan za 28. decembar u 20 sati.

Koncertu će prethoditi nastup Igora Vukojevića te će publika imati priliku da uživa u petosatnom muzičkom spektaklu.

Lukas je po dolasku bio oduševljen planinskom atmosferom.

Zadovoljstvo mi je što ću imati ovaj koncert ja Jahorini. Prvi put mi je da sam ovdje profesionalno. Što se tiće mene i mog benda, spremni smo i zaista jedva čekamo da koncert počne. U ovom kraju, u Sarajevu i okolini, kad god sviramo uvijek je dobra atmosfera i publika izuzetno dobro poznaje muziku. Ja mnogo volim da sviram ovdje, jer kada te ljudi razumiju na pravi način, onda ti se i radi, poručio je srbijanski pjevač.


Detalje sa jučerašnje press konferecije pogledajte u priloženom videu.


Novinar: Admir Oručević
Snimatelj i montažer: Izet Tahirbegović

0
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.