25.4.2020. 17:20
1
Kako su otac i sin olakšali izolaciju stanovnicima Dobrinje: Sad mi se javljaju cure koje nikad u životu nisam vidio
Nihad Maliićbegović i njegov 14-godišnji sin Benjamin, proteklih dana za vrijeme policijskog sata, koji je jučer ukinut u FBiH, olakšali su izolaciju stanovnicima Dobrinje.

Svaku noć, oni su svoje komšije u ulici Salke Lagumdžije, častili mini koncertima iz svog stana ili, ako to vremenski uslovi dozvoljavaju, sa krova zgrade.

Kad odkuca 20:00 sati, počinjala je zabava. Stanovnici ovog naselja su se tako makar malo mogli opuštati uz dobru muziku, koju su za njih interpretirali otac i sin. Njihov trud svake je noći bio nagrađen gromoglasnim aplauzima.

Nihad Malićbegović je jedan od članova popularnih grupa Knockout i Erogene zone i predstavnik poslijeratne sarajevske alternativne scene.

Bili smo na jednoj njihovoj svirici, u video prilogu pogledajte šta smo zabilježili.


Novinar: Admir Oručević
Snimatelj i montažer: Izet Tahirbegović

1
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.