1.7.2020. 15:35
2
"Nemam temperaturu, nakon izlaska iz bolnice testirao sam se dva puta, prvi nalaz bio je negativan, a drugi opet pozitivan"
Ljekar Adem Zalihić, direktor Javne ustanove Zavod za hitnu medicinsku pomoć Kantona Sarajevo, prije nekoliko dana izašao iz bolnice nakon što je bio na liječenju od koronavirusa.

Kako je izjavio za naš portal trenutno se nalazi na kućnom liječenju, te da je njegovo zdravstveno stanje mnogo bolje.

Ipak, kazao je kako se nakon izlaska iz bolnice dva puta testirao, jedan nalaz bio je negativan, dok je drugi pokazao da je još uvijek pozitivan na Covid 19.

Sa Zalihićem smo razgovarali o trenutnoj epidemiloškoj situaciji u Kantonu Sarajevo, te o razlozima zbog koji je proteklih sedmica došlo do njenog pogoršanja.

Razgovor poslušajte u priloženom videu.


(Admir Oručević)

2
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.