29.7.2020. 12:40
3
Koliko se stanovnici Ilidže u večernjim satima pridržavaju epidemiloških mjera: Kafići i šetališta ispunjeni građanima
Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Kantona Sarajevo, potvrđeno je 68 novih slučajeva zaraze koronavirusom u Kantonu Sarajevo.

Naša ekipa sinoć je posjetila Ilidžu. Bašte okolnih kafića uglavnom su popunjene i može se zaključiti da se mali broj građana pridržava epidemioloških mjera.

U foto galeriji pogledajte šta smo zabilježili.

Dodajmo da će četvrtak u 11 sati ispred Parlamentarne skupštine u Sarajevu održat će se mirni protest ugostitelja i privrednika ovog grada. Kako su nam kazali ugostitelji, protest su inicirali konobari i uposlenici, a oni će ih podržati. Na protest će izaći i muzičari, te ostali privrednici.


Novinar: Admir Oručević
Kamerman: Izet Tahirbegović

3
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.