11.8.2020. 12:06
0
Dr. Stevanović poručuje: Ovo neće trajati dva dana, već dvije godine. Razumijem teoretičare koji ne vjeruju u koronu, ali treba uvesti restriktivnije mjere!
Premijer Federacije BiH Fadil Novalić održao je jučer u Sarajevu sastanak sa predstavnicima kantona, federalnih uprava policije, inspekcije i civilne zaštite i Kriznog štaba Federalnog ministarstva zdravstva, a sastanku su prisustvovali i predsjedavajući oba doma Parlamenta FBiH.

Odlučeno je da se borba protiv koronavirusa nastavi tako što će se od svake bolnice praviti izolatorij. Ostaje upitno na koji način će se to realizovati i koliko će zbog ovakvih odluka ispaštati ostali bolesnici, koji već snose posljedice zbog neorganizvanosti zdravstvenog sistema u BiH.

O ovoj temi razgovarali smo sa doktorom Draganom Stevanovićem. 

Dotakli smo se i trenutne epidemiloške situacije u našoj zemlji, ali i u Hrvatskoj, koja prema statistikama ima mnogo manji broj zaraženih od BiH. 


Razgovor poslušajte u priloženom videu.


(Admir Oručević)


0
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.