14.1.2021. 19:50
0
"Zlatan Ibrahimović mi je u telefonskom razgovoru tada rekao: Volio bih da igram za BiH! Bila je to greška NSBiH, jer nismo reagovali na vrijeme"
Jusuf Pušina govorio je danas za Source portal.

Na lokalnim izborima koji su održani protekle godine Pušina je bio kandidat za načelnika u Općini Stari Grad.

U razgovoru koji smo sa njim obavili prije samih izbora, Pušina je govorio kako je ubijeđen da će na lokalnim izborima pobjediti dugogodišnjeg načelnika Općine Stari Grad,  Ibrahima Hadžibajrića. 

Ipak, nakon izbora smo svjedočili drugačijem epilogu. Hadžibajrić je voljom glasača osvojio još jedan načelnički mandat.

Nekoliko mjeseci nakon izbora, Jusuf Pušina je pred našom kamerom govorio o lokalnim izborima, a osvrnuli smo se na neka dešavanja dok je bio prvi čovjek NSBiH. 

Cijeli razgovor pogledajte u priloženom videu.


Novinar Admir Oručević
Snimatelj i montažer: Kenan Ćemo


0
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.