12.3.2021. 19:03
10
Sejo Brajlović pokazao koliki je gospodin, a ti državo, stidi se: Besplatno Sejino meso privuklo veliki broj Sarajlija
Foto: Admir Oručević
Foto: Admir Oručević
Foto: Admir Oručević
Kako je najavljeno, večeras od 20 sati nastupa djelimični lockdown u Kantonu Sarajevo, među kojima je uvedena zabrana rada i ugostiteljskim objektima.

Poznati sarajevski ugostitelj Sejo Brajlović pokazao je zbog čega ga s pravom nazivaju velikim profesionalcem u svom poslu.

BRajlović je danas na Facebooku obajvio video u kojem je najavio da će večeras dijeliti besplatno meso svima koji dođu u periodu od 18 do 19:30 sati.

Zbog situacije sa kriznim štabom KS koji nam je nametnuo zabranu rada od večeras do ponedeljka, naš Sejo časti sve od 18h-19.30h. Vitrina se mora isprazniti! Dozvoljen broj gostiju u objektu je 30 osoba, a ako ne bude mjesta, možete ponijeti kući. Dobro došli - napisao je u objavi.

Veliki broj građana koji su vidjeli ovu Sejinu objavu iskoristili su priliku i posjetili restoran Brajlović na Ilidži. 

Brajlovićev humani gest  možda je najbolji pokazatelj stanja u državi, jer građani Sarajeva su spremni stati u duge redove bez obzira na rizik od zaraze koronavirusom, samo kako bi dobili besplatno koji kilogram mesa. Jesmo li baš toliko gladni? Na nadležnima je da se stide, ako imaju imalo stida.


Novinar: Admir Oručević


10
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.