14.9.2021. 11:08
4
"Kada budem stara sa 60, 70 godina, neću nositi šorceve i baš me briga kako ću izgledati. Kaže: Uzet ću 'anabolik' i sutra ću biti kao Arnold Schwarzenegger. Ne ide to tako"
Željka Estebane-Terzo već dugi niz godina ruši predrasude da je bodybulding muški sport.

Dobitnica brojnih priznanja, balkanskih i evropskih titula i prva profesionalna bodybuilderka u BiH.

Najveća podrška joj je njen suprug, mentor i najpoznatiji bodybuilder iz BiH, Mirsad Terzo. Pod njegovom palicom, Željka se prije nekoliko godina uspjela domoći toliko dugo očekivanog Pro carda, te se tako naći na sceni sa najuspješnijim takmičarkama na svijetu.

Naša ekipa zatekla je našu najbolju bodybulderku, a gdje drugo, nego u teretani, pa smo iskoristili priliku da sa njom popričamo o njenom načinu treniranja i planovima za naredni period.

Razgovor pogledajte u priloženom videu.


Novinar: Admir Oručević
Snimatelj i montažer: Kenan Ćemo

4
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.