17.9.2021. 16:53
2
"Nedžad Ajnadžić u ovom trenutku, svaki mjesec na ruke dobije oko 3.800 maraka. Sjedi kući, dosadno mu je i piše gluposti"
Pitanje Hastahane još uvijek nije dobilo konačan epilog, a prema svemu sudeći, cijeli slučaj će na kraju završiti na sudu.

U razgovoru koji smo danas obavili sa načelnikom Općine Centar, Srđanom Mandićem, otkrio nam je da je jučer potpisao krivičnu prijavu protiv bivšeg načelnika ove Općine, Nedžada Ajnadžića.

Razlog ovakve odluke je, kako kaže, isključivo zbog nezakonskih odluka koje je Ajnadžić donosio za vrijeme svog načelničkog mandata, a koje se dovode u vezu sa Hastahanom.

Tokom razgovora dotakli smo se i njegovog transparentnog oglašavanja na Facebooku, na kojem svakodnevno objavljuje informacije o projektima i akcijama koji se izvode na lokalitetu ove Općine, a sve pod sloganom 'Idemo dalje'.

O čemu smo još razgovarali pogledajte u priloženom videu.


Novinar: Admir Oručević
Snimatelj i montažer: Kenan Ćemo

2
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.