12.1.2022. 12:45
8
'Vikićev specijalac' poručuje: Imamo toliko oružja, da nema potrebe da se više naoružavamo i ako bi ovo krenulo u pogrešnom smjeru, bio bi to krvav, bratoubilački rat!
Priče o ratanim sukobima na ovim prostorima sve su više prisutne, posebno na društvenim mrežama. Sigurno je da izjave predstavnika političkih stranaka dodatno potpiruju ionako dobro zagrijanu društveno političku atmosferu.

Jedan od onih koji je imao dodira sa ratnim dešavanjima tokom agresije na BiH je Samir Čajić Čaja, pripadnik policijskog odreda 'Bosna,' u raji poznatij kao bivši 'Vikićev specijalac'.

Sa Čajićem smo danas govorili o trenutnoj situaciji u našoj zemlji, te koliko se ona poklapa ili ne, sa dešavanjima iz 1992. godine.

Našeg sagovornika smo pitali da li smatra da i danas postoj vojne formacije ili policijski odredi koji se mogu brzo organizirati i formirati u slučaju najgoreg scenarija, rata.


(Admir Oručević)

8
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.