26.1.2022. 14:15
7
"Edina Gačanina sam upoznao kada je imao deset godina i opet bih ga dočekao na aerodromu i ručao sa njim. Neka ljudi vjeruju da sam oprao pare, presude govore drugačije"
Kako su prije nekoliko dana prenijeli pojedini sarajevski mediji Gordan Memija vlasnik firme „Foto Art“ iz Sarajeva, dobio je još jednu presudu protiv novinara Avde Avdića.

Poznato je da se ovaj dvojac već nekoliko godina 'ganja' po sudovima zbog Avdićevih pisanja o Memijinoj navodnoj povezanosti sa narko kartelom "Tito i Dino".

Memija je nakon posljednje presude tome je obavijestio javnost putem svog Facebook profila.




Podsjetimo, Avdo Avdić je na portalu Istraga.ba 14.01. ove godine objavio novi tekst sa fotografijama na kojima se nalazi Edin Gačanin. Tekst pročitajte OVDJE.

Naša ekipa razgovarala je sa Gordanom Memijom, a tokom razgovora smo se osvrnuli na nedavnu presudu, medijske tekstove u kojima se spominje njegovo ime, kao i fotografije koje su objavljene u medijima sa ljudima koji se dovode u vezu sa pomenutim kartelom, na čijem se čelu navodno nalazi Edin Gačanin.

 
7
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.