17.6.2022. 13:15
1
"Ponosan sam što sam bio član SNSD-a. Draško, Jelena i Nebojša imaju samo jedan cilj, da postanu Milorad Dodik"
Vojin Mijatović dobio je podršku Socijaldemokratske partije BiH (SDP BiH) za izbore za državno Predsjedništvo iz bosanskohercegovačkog entiteta Republika Srpska, na izborima 2. oktobra.

Bio je ovo dobar povod da sa Mijatovićem ponovo porazgovaramo pred našom kamerom.

Zanimljivo da je prošli put kada je govorio za naš portal, istakao da se neće kandidovati na pomenutu poziciju, jer kako je rekao, 'još uvijek je rano'.

Pitali smo ga šta se u proteklih dogodilo pa je promijenio mišljenje, te ipak prihvatio kandidaturu za člana Predsjedništva BiH.

Podsjetimo, SDP je sa koalicijskim partnerima, ranije podržala Denisa Bećirovića za člana državnog Predsjednišva iz reda Bošnjaka.

Cijeli razgovor sa Vojinom Mijatovićem pogledajte u priloženom videu.


Novinar: Admir Oručević
Snimtelj i montažer: Kenan Ćemo

 
1
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.