30.5.2023. 12:11
1
Anđelka dobila je dijete s najboljim prijateljem od bivšeg muža Daria, koji im je bio i kum: Zvao ga da mu bude kum pa šutnuo vjerenicu poslije 11 godina
Glumica Anđelka Prpić porodila se i na svijet donijela djevojčicu, i porođaj je prošao u najboljem redu. Djevojčici je dala ime Čarna.

Ovo ime nosi jaku simboliku za glumicu jer ga je i sama nosila igrajući u seriji „Žene sa Dedinja“. Osim toga, ime Čarna u prenesenom značenju je „ona koja očarava“, „ona koja opčinjava“, „ona koja koje čarobna“.

Podsjetimo, Anđelka iz braka sa Dariom Prpićem ima sina Jakšu, a sada je dobila drugo dijete sa svojim vanbračnim partnerom Markom, koji je, podsetimo, bio najbolji prijatelj njenog bivšeg muža.

Glumica je sve vrijeme krila od javnosti kog je pola beba, ali je njena velika prijateljica Marija Kilibarda na društvenoj mreži Instagram sugerisala da će Anđelka na svet donijeti djevojčicu. Kilibarda je na svom Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj su ona, Anđelka i Anja Mandić, a u opisu fotografije je stavila „Četiri musketara“, što je izazvalo bezbroj komentara.

U centru pažnje

Glumica i novi partner su prije nekoliko mjeseci bila glavna vijest šoubiz rubrika u regiji zbog činjenice da je Marko bio blizak prijatelj Anđelkinog bivšeg koji mu je trebao biti i kum na vjenčanju. Marko je navodno zbog fatalne glumice ostavio djevojku nakon jedanaest godina veze, a da stvar bude zanimljivija, navodno je slavlje trebalo biti održano u Darijevom restoranu.

- Marko je 2019. želio napraviti svatove u Darijevom restoranu u centru grada. Žugić je zamolio Prpića da mu bude kum jer su prijatelji još iz srednjoškolskih dana. Dario mu je objeručke prihvatio kumstvo. Taman kad su se sve dogovorili, Prpićev restoran zatvorila je protupožarna inspekcija pa su morali otkazati proslavu - izjavio je tada izvor za Kurir.
Stidim se umjesto nje: Komšije dale svoj sud o trudnoći Anđelke Prpić: Kako  je nije sramota od bivšeg?! | Ekskluziva.ba
Srpski mediji pisali su i da je Markova zaručnica bila šokirana kada joj je početkom 2022. rekao da želi prekinuti vezu, umjesto da planiraju vjenčanje. 

- Nije mogla vjerovati što joj se događa nakon 11 godina veze. Mislila je da se šali. Trebali su se vjenčati, ali umjesto toga su prekinuli. Kada je saznala da je zaručnik ostavio zbog prijateljice, srušio joj se cijeli svijet. Anđelku je odmah blokirala na svim društvenim mrežama - zaključio je izvor.

24sata

Anđelka i Dario, inače vlasnik restorana u Beogradu, razveli su se 2020. godine, a u braku su proveli deset godina. 'Razvod ne znači i rat. Mi smo i dalje porodica. Jedni drugima smo najbliži, bez obzira na kojim adresama živimo', rekla je Anđelka u jednom od intervjua koji je dala nakon razvoda, ali njen bivši nije skrivao da je razočaran takvim razvojem događaja.

'Želim im svu sreću, ako se budu vjenčavali, mogu im biti kum. Čak i ako Marko bude želio uzeti moje prezime, nemam ništa protiv', rekao je Dario sarkastično za Kurir. Blizak mu izvor tada je istakao kako Dario nije niti sanjao da bi se Marko mogao spetljati s njegovom suprugom, jer im je bio na vjenčanju i dolazio u kuću. Prvih nekoliko dana je navodno bio u šoku. Ipak, šuškalo se i o njegovoj aferi sa starletom Avom Karabatić (35).

Šuškanja o tome da glumica ima novu ljubav počela su krajem 2022. godine, a par se s vremenom prestao skrivati.


(Admir O.)

1
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.