1.6.2023. 12:35
0
Kako je političarka Snežana u kupaćem kostimu "srušila" internet, evo šta objavljuju ostale: Sebija navija za Želju, "tajnovita" Bradara...
Načelnica općine Jezero Snežana Ružičić nedavno je na svom Instagram profilu objavila video kojim je za kratak vremenski period skupila preko 4.000 lajkova.

U objavi Ružičić šeta hotelom u crnom kupaćem kostimu ogrnuta dužim pareom u bijeloj boji. Nije potrebno govoriti koliku salvu komentara izazvao je ovaj njen mali performans na Instagramu.


Ohrabreni njenom objavom, odlučili smo malo pretražiti profile i drugih žena u politici ili onih koji sa politikom imaju bar kakve takve, dodirne tačke. Pa krenimo redom.

Predsjednica Federacije Bosne i Hercegovine Lidija Bradara, na svojim društvenim mrežama osim političkih događaja, rijetko objavljuje fotografije iz privatnog života.  Na osnovu istih, može se naslutit da je Bradara ljubitelj raznih konferencija i sajmova sa različitim tematikama.



 
Sebija Izetbegović svoj Facebook koristi za iznošenje stavova o političkom životu i način da se suprostavi svojim, u većini slučajeva, političkim neistomišljenicima. Kod Sebije Izetbegović povlastice da dobiju njenu izjavu ima samo nekoliko medija, pa joj ova društvena mreža preostaje kao jedini kanal komunikacije sa ostalim medijskim kućama. Svakako napomenimo da je Izetbegović strastveni najvijač FK Željezničar, što potvrđuje nekoliko njenih objava na FB.




Iako ističe da je dostupna za sve medije, slučaj gradonačelnice Sarajeva Banjamine Karić sličan je onom od Sebije Izetbegović. Teško dostupna, vjerovatno preferira samo određene medije za koje govori. Gradonačelnica također svoj privatni život čuva daleko od očiju javnosti, te joj društvene mreže služe samo za objave događaja koje posjećuje u funkciji gradonačelnice, kao i prikazivanje rada koji je u većini slučajeva humanitarnog karaktera. 




Alma Čolo najviše pažnje privukla nakon povlačenja iz struktura SDA stranke. Nije pretjerano transparentna i raspoložena sa objavama detalja iz privatnog života na društvenim mrežama, koje koristi uglavnom za iznošenje vlastitih stavova putem statusa.



Poslanica u Predstavničkom domu i članica Delegacije PSBiH u Parlamentarnoj skupštini Vijeća Evrope Sabina Ćudić, često svoje pratioce obraduje slikama iz privatnih arhiva. Nerijetko govori i piše o porodici, pruža otvorenu podršku ženama u politici, posebno stranačkim kolegama.





(Admir O.)

 

0
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.