26.2.2015. 0:01
0
Kenan Crnkić: Član sam SDA, to ne krijem, ali i ne ističem
Direktora Zavoda zdravstvenog osiguranja KS, Kenana Crnkića, u trećem dijelu intervjua smo pitali da li će se izviniti ljekarima koji zahtijevaju izvinjenje, a saznali smo i kakvu su i na koji način ljekari ostvarili imovinsku dobit pomoću recepata, te kakav su dogovor imali sa farmaceutskim kompanijama.
Naš sagovornik nam je rekao i kakav je status ljekara koji su propisivali recepte, ali i šta je uposelnicima koji su godinama na bolovanju.

Na kraju razgovora, Crnkić nam je otkrio da je član Stranke demokratske zajednice. On tvrdi da to nema nikakve veze s funkcijom na koju je izabran, te da članstvo u stranci ne krije, ali ni ne ističe.

Novinar: Adna Zukanović-Zilić
Snimatelj: Alen Alilović
Montaža: Emir Preljević
0
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.