24.4.2024. 12:50
5
Ispovijest uznemirene Sarajke čiji je maloljetni sin brutalno pretučen od odraslog čovjeka: "Gurnuo je moje dijete na asfalt, a onda ga počeo udarati nogama"
Redakciji Source.ba portala obratila se jedna uznemirena Sarajka, čiji je maloljetni sin (13) početkom aprila pretučen.

Sve je krenulo iz dječije šale, kada je njen sin nakon školskih obaveza izašao vani da se igra sa prijateljima, te su u prolazu zvonili na vrata.

"Dakle, kao neka neumjesna šala, ne opravdavam dijete, ne treba da zvoni i da uznemirava apsolutno nikoga, ali kontra stav čovjeka koji je izletio i prvo gurnuo moje dijete na asfalt i onda ga počeo šutati i udarati nogama. To je dno dna, ne znam šta tom čovjeku poručiti vjerujte. Nismo prije poznavali tu osobu, mi živimo u Butmiru, a to je  veliko naselje, znamo se vizuelno i to je to, mislim ne možete svakoga ni znati. Znači, moj sin je zvonio na vrata, ovaj čovjek ga je sustigao, pretukao. I to odrastao čovjek, nije u pitanju vršnjak niti neko mlađi, već odrastao čovjek", priča za Source.ba Sarajka koja je zamolila da identitet nje i njenog sina ne otkrivamo.

Od nemilog događaja je prošlo 20-tak dana, te smo je pitali u kakvom je stanju sada njeno dijete. 

"Boljeg je stanja, ali još uvijek ima traume naravno. Ide i psihologu, te smo i mi kao roditelji uključeni u čitav taj proces oporavka. To je veliki šok za njega bio, veliki šok je dijete pretrpjelo. Mislim da čak više ne prolazi ulicom i pitam ga hoćemo li proći da prošetamo, ne želi", navodi ona.

Ističe da iz MUP-a KS još uvijek nisu dobili nikakve informacije, te da su išli na razgovore više puta, ali da je sve na tome ostalo.

"Mi smo dijete odveli na KUM, dijete se poslije javilo psihologu, bio je pod akutnim stresom, imamo i nalaz od psihologa. Čovjek se svaki put iznova uznemiri kada priča o tome, te osjećam tremu i nervozu dok pričam o tome", zaključila je ova Sarajka u razgovoru za Source.ba portal, čiji je identitet poznat našoj redakciji.



(Ajdin B.)

5
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.