18.11.2015. 19:00
14
"Za sve je kriv Begić, on je postavio selektora koji ne zna raditi svoj posao"
"Vrijeme je za promjene u nogometnoj reprezentaciji BiH"
Ovakav su komentar dali mnogi igrači ali i stručnjaci iz svijeta nogometa nakon ispadanja naše nogometne selekcije u baražu protiv Irske. Međutim, malo je onih koji nude rješenje.

Bh. reprezentativci su poraženi rezultatom 2:0 na stadionu Aviva u Dublinu u revanš susretu baraža za Evropsko prvenstvo koje se igra naredne godine u Francuskoj i time je selekcija Irske izborila svoj odlazak.

Za loš ishod bivši selektor Ćiro Blažević isključivo krivi Dinu Begića iz Nogometnog saveza BiH, koji je kako kaže Ćiro, postavio Baždarevića na mjesto selektora.

"Žao mi je što moram ovako govoriti za kolege, ali Begić je kriv za sve, on je postavio čovjeka koji ne zna svoj posao. Dao je bisere u ruke čovjeku koji ne zna raditi, Begić je kriv za loše stanje", poručuje Blažević.

Blažević je uznemiren i ljut komentarisao baraž, i kaže da još nije prebolio ovaj poraz. Zna ko je krivac, ali novo rješenje ne želi nuditi poručuje.

Poslušajte cijeli izvještaj sa Ćirom.

(Alen Avdić)
14
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.