20.9.2017. 20:32
9
"Nazovu ga iz SDA i poruče da im donese 200.000 KM. On taj novac odnese Zukiću, koji mu kaže da ga preda predsjedniku, a ovaj ga pošalje da mu kupi stan"
Sejfudin Tokić , predsjednik Bošnjačkog pokreta za ravnopravnost govorio je za Source.ba o novim potezima lidera RS-a Milorada Dodika, vezanim za supenziju referenduma.

Tokić je za naš portal objasnio šta RS predstvalja i na koji način se ona treba ukinuti. Kazao je da ni opozicija u ovom bh entitetu nije ništa bolja od vlasti.

Naš sagovornik nije štedio kritike ni vlast u Federaciji i političke lidere koji nam kroje živote posljednjih dvadeset godina.

Razgovarali smo o svim aktuelnim dešavanjima u našoj zemlji, i problemima koji nam život komplikuju, poput nestašice vode u glavnom gradu BiH.

Prvi dio intervjua s Tokićem možete pogledati u videu iznad: 

Novinar: Alen Avdić
Kamera: Ramiz Uzunović


9
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.