25.9.2017. 16:11
50
Semir Halilović otvoreno: Potpredsjednik SDA mi je rekao da kod njih za izbore najbolje idu dopune za mobilni
Semir Halilović, zastupnik BPS-a u Skupštini Kantona Sarajevo je govorio za naš portal o problemu vodosnabdjevanja u glavnom gradu BiH.
Pričali smo o svim problemima koji su nas zatekli i sa kojima se susrećemo, počevši od dolaska Arapa u našu zemlju do rada Tužilaštva BiH.

Dotakli smo se i rada, odnosno nerada, političkih stranaka koje vladaju na našem tlu već dvadesetak godina. 

Nije kritike poštedio ni nove političke projekte, za koje kaže da su samo pokušaj pronalaska onoga što nisu dobili u matičnim strankama.

Prvi dio razgovora sa Semirom Halilovićem možete pogledati u videu iznad, a drugi na ovom linku: Zar ijedan političar u našoj zemlji može kazati tako nešto? Evo ja mogu. Nikada niko nije smio prići da me tako nešto upita
 
Novinar: Alen Avdić
Kamera i montaža: Ramiz Uzunović
50
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.