31.1.2018. 15:41
5
Sedmogodišnjaka iz Sarajeva pozvao Real Madrid: Treneri Reala kažu da sam dobar
Iako ima samo sedam godina, Aldin Nikšić vrlo ozbiljno teži ka ispunjenju svog fudbalskog sna.

U želji da postane uspješan golman pomaže mu talenat, prepoznat čak od strane velikog Rela Madrida.
Aldin je proveo nekoliko dana  s trenerima Reala u Valdebebasu, trening-kampu “kraljevskog kluba”, koji pruža sav mogući fudbalski luksuz.

Sedmogodišnjak iz Sarajeva je trenirao s dječacima koji su stariji od njega, a na prvoj utakmici uspio je sačuvati svoju mrežu, što mu je dalo dodatni podstrek.

Velika je satisfakcija to što mu je Real Madrid pružio priliku da napreduje i ostvari svoje snove, a trener i njegov otac će dati sve od sebe da jednog dana bude u velikom klubu.

Pogledajte cijeli prilog u priloženom videu.

Novinar: Alen Avdić
Kamera: Almir Biber
Montaža: Emir Preljević

5
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.