31.3.2018. 11:10
1
"Željko Komšić će ući u Predsjedništvo BiH, jer od svih kandidata, potvrđenih i nepotvrđenih, ima najveću podršku birača"
Za Source.ba portal je govorio Dženan Đonlagić, potpredsjnik Demokratske fronte i zastupnik u Federalnom parlamentu BiH.

Đonlagić je komentarisao dešavanja oko Trebevićke žičare, jer su cijene karata  izazavale veliku pažnju javnosti, a posebno na društvenim mrežama.

Sa potpredsjednikom Demokratske fronte pričali smo i o kandidaturi lidera stranke za Predsjeništvo BiH.

Govorili smo i o saradnji sa Građanskim savezom na izborima koji predstoje, političkim projektom koji je poristekao iz Demokratsake fronte.

Cijeli razgovor možete pogledati i poslušati u priloženom videu.

Novinar: Alen Avdić
Kamera: Almir Biber

1
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.