13.4.2018. 17:32
3
"Pita ima li 'Žena u crnom' među nama i kaže 'Njih ću pretvoriti u plavo'. Zatim poručuje 'Da sam mlađi, bio bih još gori'"
Nedavno je Kada Hotić boravila u Beogradu, gdje je došlo do neugodne situacije za Vojislava Šešelja, kada ga je majka Srebrenice pred novinarima javno upitala gdje joj je sin.

O ovoj situaciji i svemu što se tog dana dešavalo u sudnici otvoreno je pričala za naš portal, ali i o svemu drugom što kao majka koja je izgubila sina preživljava svih ovih godina.

Kada nam je objasnila i kako gleda na navode da su ona i žene iz Srebrenice unovčile genocid i profitirale na žrtvama, kako to nerijetko znaju navesti i ljudi iz BiH.

Poslušajte i pogledajte cijeli intervju s Kadom Hotić u priloženom videu.

Novinar: Alen Avdić
Kamera i montaža: Almir Biber

 
3
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.