7.5.2018. 17:10
1
Bećirović otvoreno: Ne radi se o pravim mailovima, to je falsifikat. Zadnji način na koji se treba obračunavati s ljudima u stranci
Bivša visokorangirana članica DF-a i zastupnica u Parlamentu FBiH Amra Haračić istupila je iz stranke, zbog, kako je istakla, nerazumijevanje od strane kolega u stranci.

Nakon toga, Demokratska fronta objavila je e-mail prepisku njihove bivše članice sa predsjedikom PDA Mirsadom Kukićem i predsjednikom Kantonalnog odbra SDP-a Enverom Bijedićem, kojima, kako navodi DF, svoj mandat u Federalnom parlamentu stavlja na raspolaganje.

Iz DF-a su saopćili da su ove mailove znali i ranije, ali da nisu htjeli izlaziti u javnost, kako bi ne bi urušavli koaliconi sporazum stranaka ljevice, te da su odlučili mailove objaviti tek nakon što ih je Bijedić optužio da rade protiv ljevice. 

Bivša članica DF-a Amra Haračić medijima se obratila demantom i kazala kako se radi o montiranim mailovima.

O ovom slučaju i stanju u DF-u govorili smo sa Damirom Bećirovićem, zastupnikom u paramentu BiH.
Bećirović je za Source komentarisao i najavu dosalska Erdogana u našu zemlju, moguću kandidaturu Sebije Izetbegović, te hapšenje Atifa Dudakovića. 

Cijeli razgovor možete pogledati i poslušati u priloženom videu.

Novinar: Alen Avdić
Kamera i montaža: Almir Biber

1
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.