31.10.2018. 10:02
8
"Piju kafu, opušteni, kao da smo raja. Pitam za auto, a oni kažu osam hiljada. Bilo je na Koševu. Kažu 'Markirano je, prodaj ga'"
Jasmin Pljevljak govorio ja za Source o detaljima krađe njegovog automobila i ispričao nam kako funkcioniše automafija u našoj zemlji.

Dva dana nakon što mu je ukraden automobil stiglo je više poziva kriminalnih grupa da ga otkupi. 

Nakon kafe sa predstavnicima automafije, odlučio se za jednu od tri grupe i dobio je svoj automobil natrag, ali je morao platiti. 

'Otiđi na stadion Koševo i na ulazu u Mitex ti je automobil parkiran. Prodaj automboil, jer je markiran, ukrast će ti ga ponovo', prepričao nam je Jasmin ono što mu je rekao automafijaš.

Cijeli razgovor možete poslušati u priloženom videu iznad.

(Alen Avdić)

 
8
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.