10.2.2019. 15:03
3
"Da je ubijen sin političara, sve bi se diglo na noge. Psihopata šeta slobodno i ubiće svakog ko mu stane na put. Ko je sljedeći?"
Sve policijske snage su usmjerene na pronalazak ubice Edina Gačića. Na području Suhodola kod Tarčina patroliraju svakog minuta.

Kako govore informacije, pretražuju se obližnja šuma i napušteni objekti koji se nalaze u blizini mjesta tragedije, dok ovaj lokalitet nadlijeće helikopter. 

Stanovništvo je u strahu i kažu da cijelu noć nisu oka sklopili, ali se osjećaju sigurnije dok je policija tu. U naselju šok i nevjerica zbog ubistva.

Na terenu su pripadnici FUP-a, kao i policija iz ZDK, HNK, SBK. 

O ubistvu policajca smo razgovarali sa Alijom Jašarevićem, bivšim policajcem, koji poznaje vrlo dobro ubijenog Mahira.

(Alen Avdić)
3
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.