14.2.2019. 10:08
1
Čovjek koji je provodio dane s Gačićem: Rekao sam im da bi mogao uraditi ovo. Njemu sam kazao 'S tobom se nešto dešava, ja idem da kažem sve'. U životu nisam upoznao opasnijeg
Za Source je govorio Miroslav Subašić iz Udruženja „Mozaik prijateljstva“, gdje je serijski ubica Edin Gačić radio u postupku resocijalizacije nakon odsluženja 20 godina robije zbog dvostrukog ubistva.

U septembru 2017. Gačić je nakon izdržanih 20 godina robije izašao iz zatvora, a s bzirom da mu je mjesto prebivališta bila Banjaluka, pojavio se na stanici u ovom gradu, gdje su ga dočekale jake policijske snage.

Miroslav Subašić iz Udruženja „Mozaik prijateljstva“ je u septembru 2017. godine s nadležnim institucijama potpisao dokumentaciju na osnovu koje je Edin Gačić počeo da radi u „Mozaiku prijateljstva“.

U decembru 2017. godine Edin Gačić se promijenio i više nije bio komunikativan. 

Poslušajte cijeli razgovor u priloženom snimku iznad.

(Alen Avdić)

1
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.