15.2.2019. 18:49
2
"Izmjestio sam Ivana, on je već napustio zemlju. Idem i ja, moram se skloniti. Nigdje ne hodam sam, a majka je jutros policiju otjerala s vrata"
Draško Stanivuković, poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske, kazao je da će se privremeno povući iz javnosti zbog lične sigurnosti i najavio napuštanje Bosne i Hercegovine u narednim danima.

Smatra da mora da bude oprezan. Razlog je lična bezbjednost koja je ugrožena, ali i sugornost svih građana u našoj zemlji i Republici Srpskoj, a svojim odlaskom najavljuje da će raditi na tome i da će se vratiti onda kada vidi da sigurnost postoji.

Svojim odlaskom daje vremena MUP-u da odgovori na niz pitanja zbog prijetnji u policijskoj stanici koje su upućene Ivanu Begiću i njemu, što se može čuti na audiosnimcima koje je objavio. 

Kaže da nema nikakve zaštite od MUP-a, da mora hodati sa obezbejšenjem i da njegova prodoica sa grčinom podnosi sve što se dešava oko njega.

Kaće da je izmjestio Ivana i još nekoliko osoba bliskih sebi, pa planira i on da napusti zemlju. 
Cijeli razgovor sa Draškom možete poslušati u priloženom snimku iznad.

(Alen Avdić)

 
2
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.