7.3.2019. 16:24
16
"Vozim i dalje preko pune. Vlada KS postoji od gafa do gafa premijera Forte. Pitajte te SDA-ovce zašto se ljube sa SNSD-om i HDZ-om"
Za Source je govorio Salmir Kaplan , zastupnik SDA u Parlamentu FBiH, a razgovarali smo o koaliranju, te Bh. bloku.

Govorili smo o današnjoj sjednici gdje se odlučivalo hoće li Predstavnički dom Parlamenta FBiH dati JP Elektroprivreda BiH saglasnost za zaduženje za izgradnju Bloka 7.

Već se znaju rezultati i oni glase da su zastupnici podržali odluke u vezi s izgradnjom Bloka 7 Termoelektrane Tuzla, te je izvjesno da će Elektroprivreda podići kredit u iznosu od 614 miliona eura kod Izvozno-uvozne banke Kine.

Kaplan nam je objasnio koga bi on volio vidjeti u kolaciji sa njegovom strankom, te šta misli o sastanku između SBB-a i SDA, nakon svih optužbi i ružnih riječi.

Rekao nam je i da se odrekao jednog dijela primanja kao zastupnik, te nam pokazo mail koji je proslijedio onima koji su mu tražili dokumente. 

Kazao nam je da i dalje vozi preko pune linije i da parkira gdje i svi drugi učesnici u saobraćaju, po potrebi. 

Komentarisao je i Vladu KS, te djelovanje Bh. bloka na tom nivou, i naglasio da ta Vlada postoji samo od gafa do gafa premijer Edina Forte.

Pitali smo ga i zašto se SDA zastupnici ljube sa SNSD-ovim i HDZ-ovim kadrom prilikom preuzimanja mandata, a glasačima plasiraju priče o patriotizmu, religiji i moralu.

Novinar: Alen Avdić
Montaža: Alen Avdić
Kamera: Almir Biber

16
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.