20.3.2019. 18:33
0
"Ništa ovo neće promijeniti. Srpska djeca uče o agresiji NATO-a na Srbiju. Ovo kod njih izaziva samo još veći revolt"
Danas je izrečena presuda Radovanu Karadžiću kojom je proglašen krivim za genocid i druge teške zločine počinjene u Bosni i Hercegovini u periodu od 1992. do 1995. godine, i osuđen je na doživotnu robiju.
Mnogi su mišljenja da ovakva presuda znači i poruku drugim generacijama da se ne isplati biti zločinac.

Jedni porčuju da je greška Tribunala u Haagu u tome što mu nije presuđeno za genocid u ostalih sedam općina Bosne i Hercegovine.

Ovaj događaj naziva se historijskim, a šta o svemu  misli Jovan Divjak, bivši general Armije BiH, poslušajte u priloženom snimku iznad.

(Alen Avdić)
 
0
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.