8.4.2019. 14:38
9
"Sarajlić i Čampara su dosadni. Ne podržavam paradu ponosa i nikada neću, to je grijeh. Sa DF-om će biti problem ako im bude normalno stanje na KCUS-u"
Danas su iz Stranke demokratske akcije (SDA) kazali da će učinit sve da za mjesec dana dođe do prekompozicije skupštinske većine i Vlade Kantona Sarajevo na način da Vladu predvodi ta stranka kao izborna pobjednica na nivou Sarajevskog kantona.

Predsjednik kantonalnog odbora SDA Asim Sarajlić i drugi govornici ustvrdili su da aktuelna vlada, koju je bez SDA formirala šestorka drugih stranaka, nije učinila ništa bitno za građane u proteklih 100 dana mandata.

Kako navode iz SDA aktuelna vlada je demonstrirala interes za podjelu političkog plijena, nepotizam i populizam.

O ovoj najavi smjene Vlade KS od strane SDA, govorili smo sa Elemedinom Konakovićem, predsjedavajućim Skupštine KS, koji je poručio da su dosadni.

Cijeli razgovor poslušajte u priloženom snimku iznad.

(Alen Avdić)

 
9
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.